De JBL Charge 4 Zwart Review

Beoordeling: (4/5)

De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker: De perfecte bluetooth speaker voor bij het zwembad of op het strand

JBL is een merk waarvan bekend is dat het draadloze speakers van hoge kwaliteit produceert en deze voor scherpe prijzen aanbiedt. Ook de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is weer een zeer goede kwaliteit bluetooth speaker die een super mooi geluid heeft. De center speakers zorgen voor een helder en krachtig geluid en de JBL bass radiators zorgen voor super mooie bastonen. Doordat de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker voorzien is van een zeer sterke accu kun je wel tot 20 uur muziek afspelen via de bluetooth speaker. Het is daarnaast ook een powerbank waarmee je je telefoon direct op kunt laden waar je ook bent. Er is een speciale USB uitgang om de kabel van je telefoon in te pluggen. Het ontwerp van de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is strak, zoals je van JBL gewend bent en ook deze bluetooth speaker is waterdicht. Dit maakt de speaker perfect om mee te nemen naar het strand en hoef je je niet druk te maken dat er water binnenin de speaker terecht komt.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 1,5 kg
Afmetingen 22 x 9.3 x 9.5 cm (b x h x d)
Waterbestendig Ja
Bluetooth bereik 10 m
Radio Nee
Accuduur 20 uur
Spraakbesturing Nee

De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker in één oogopslag

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

Door de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker te kopen, kun je er vanuit gaan dat je een bluetooth speaker koopt waar je heel veel plezier van gaat hebben. Het is een lichtgewicht speaker van 1.4 kg en kan eenvoudig draadloos verbinding maken met bluetooth apparaten om muziek te streamen. De accu van deze JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker gaat 20 uur mee en dat is genoeg om de hele dag bij het zwembad of aan het strand te genieten van gezellige muziek. Als de accu leeg is, kost het 5.5 uur om deze weer volledig op te laden. Een nachtje aan de lader en de dag erna kun je weer 20 uur naar muziek luisteren. Wanneer je je telefoon op wilt laden, is dat mogelijk dankzij de powerbank functie. Doordat de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker voorzien is van een waterdichte case is deze perfect om mee te nemen naar het zwembad of naar het strand. Het is met deze bluetooth speaker ook mogelijk om meerdere JBL speakers met elkaar te koppelen. Zo kun je nog meer volume creëren en een surround sound effect genereren.

Wat vinden we goed aan de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

De accu van de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker gaat maar liefst 20 uur mee. Dit houdt in dat je de hele dag door gewoon muziek kunt luisteren zonder de bluetooth speaker tussendoor te moeten opladen.
 
De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker heeft de mogelijkheid om je telefoon op te laden. Dit komt omdat er een USB uitgang is die het mogelijk maakt om de kabel van je telefoon op aan te sluiten.
 
De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is een waterdichte speaker. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor waterschade aan de binnenkant. Je kunt de bluetooth speaker dus met een gerust hart meenemen naar het zwembad of strand. 
 
Het is mogelijk om meerdere speakers van JBL te koppelen en daar hoort deze bluetooth speaker ook bij. Dit maakt dat je voor een nog groter volume kunt zorgen en dit kan allemaal draadloos. 
 
Het geluid dat uit de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker komt, is zeer krachtig en helder. Het volume kan ook redelijk hard gezet worden zonder dat dit een negatief effect heeft op de kwaliteit. 
 
De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De prijs voor deze bluetooth speaker is op zich betaalbaar als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker
De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is niet voorzien van een radio-functie. Je zult dus altijd een apparaat aan moeten sluiten om muziek af te spelen.
 
De case van de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is wel waterbestendig, maar niet stofbestendig. Zand en ander vuil kan dus wel binnen in de bluetooth speaker komen.
 
Het is niet mogelijk om de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker met je stem aan te sturen. Je zult dus altijd op de knoppen moeten drukken om het volume hoger te krijgen of dit via je telefoon doen. 
 
Als je de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker op het hardst zet, dan neemt de kwaliteit van het geluid af. Bij laag tot midden volume is dit wel goed.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Accu van 20 uur
 • Waterbestendige behuizing
 • Topkwaliteit materiaal
 • Ook een 3.15mm ingang
 • Mooie zwarte look
 • Compact
 • Lichtgewicht
 • Goede kwaliteit van geluid
 • Ook te gebruiken als powerbank
Nadelen
 • Bij harder volume accu sneller leeg
 • Minder kwaliteit van geluid bij hoogste niveau
 • Niet via wifi te koppelen
 • Geen radio
 • Niet stofbestendig

Advies voor kopers

De JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is een hele goede bluetooth speaker om buiten te gebruiken. Deze is waterbestendig en kan daardoor prima bij of in het zwembad of op het strand gebruikt worden. Het is daarbij wel goed om te bedenken dat deze niet stofvrij is. Dit houdt in dat zand en stof dus wel gewoon in de speaker kan komen. Het geluid van de bluetooth speaker is prima, maar op het hoogste volume wordt dit wel van iets mindere kwaliteit. Ook zal de accu die normaal 20 uur meegaat, bij afspelen op het hoogste volume waarschijnlijk wat sneller leeglopen. Het mooie aan deze bluetooth speaker is dat je deze kan combineren met andere JBL speakers om een surround systeem te creëren.

Conclusie

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

Als je een bluetooth speaker wilt kopen die qua prijs-kwaliteit verhouding erg goed is, is de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker het waard om naar te kijken. Dit is een betaalbare speaker waar je prima kwaliteit geluid voor terugkrijgt. De draadloze bluetooth speaker gaat 20 uur mee op een volle batterij en het kost ongeveer 5.5 uur om deze helemaal op te laden. Als je veel bij water in de buurt bent en de bluetooth speaker op dat soort plekken wilt gebruiken, is de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker hier perfect voor.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

© 2024 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten