Alle bluetooth speaker reviews

Bluetooth speaker Reviews

Hier vind je een overzicht van alle bluetooth speaker reviews die wij op onze website hebben uitgebracht.

De JBL Flip 5 review

Als je naar het strand, het park of lekker een weekendje weggaat, is het wel fijn als je hierbij een goede speaker hebt om lekker naar muziek te luisteren. Muziek maakt alles altijd wat gezelliger en met een goede speaker klinkt de muziek ook nog eens goed. De JBL Flip 5 is een betaalbare speaker die toch een heel goed geluid produceert. Deze bluetooth speaker is voorzien van een accu die 12 uur meegaat en aangezien het ontwerp van deze JBL Flip 5 top is, kun je deze gewoon in het water of zand leggen. Niets komt de JBL Flip 5 in en zo heeft deze een zeer lange levensduur. Je kunt de speaker heel makkelijk gewoon onder de kraan schoonmaken doordat deze gewoon waterdicht is. Je kunt via bluetooth apparaten koppelen aan de speaker en uit je eigen lijst en ook vanaf streamingdiensten de mooiste muziek streamen naar de JBL Flip 5.

Harman Kardon Go + Play review

Voor een krachtige speaker die je hele kamer met mooie muziek kan vullen, is de Harman Kardon Go + Play alles wat je zoekt. Deze bluetooth speaker heeft 4 drivers die krachtig genoeg zijn om je topgeluid te leveren in een grotere ruimte. De ingebouwde subwoofers zorgen dan weer voor mooie diepe bastonen. Deze bluetooth speaker heeft een accuduur van 8 uur en is daarmee prima om mee te nemen voor een weekendje weg. Je zult dan wel de lader mee moeten nemen, maar je kunt voor een aantal uur prima muziek luisteren met deze bluetooth speaker. Deze Harman Kardon Go + Play heeft ook een usb poort en hiermee kun je eenvoudig je telefoon opladen. Het is ook mogelijk om met deze bluetooth speaker te telefoneren en jullie zullen elkaar goed kunnen verstaan dankzij de echo- en ruisonderdrukking.

De JBL Charge 4 Zwart Review

JBL is een merk waarvan bekend is dat het draadloze speakers van hoge kwaliteit produceert en deze voor scherpe prijzen aanbiedt. Ook de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is weer een zeer goede kwaliteit bluetooth speaker die een super mooi geluid heeft. De center speakers zorgen voor een helder en krachtig geluid en de JBL bass radiators zorgen voor super mooie bastonen. Doordat de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker voorzien is van een zeer sterke accu kun je wel tot 20 uur muziek afspelen via de bluetooth speaker. Het is daarnaast ook een powerbank waarmee je je telefoon direct op kunt laden waar je ook bent. Er is een speciale USB uitgang om de kabel van je telefoon in te pluggen. Het ontwerp van de JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker is strak, zoals je van JBL gewend bent en ook deze bluetooth speaker is waterdicht. Dit maakt de speaker perfect om mee te nemen naar het strand en hoef je je niet druk te maken dat er water binnenin de speaker terecht komt.

De JBL Flip Essential review

De draagbare JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is een zeer fijne speaker om overal mee te nemen om muziek te luisteren. Het geluid van de bluetooth speaker is stereo en kan een kamer vullen. Het is een hele compacte speaker die je makkelijk mee neemt waar je ook naartoe gaat. De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is zo ontworpen dat deze zowel stof- als waterbestendig is. Je hoeft je dus niet druk te maken als je naar het zwembad of het strand gaat. Met een accu van 10 uur heb je genoeg tijd om gedurende de dag van de leukste muziek te genieten. De bluetooth speaker is verder voorzien van een krachtige Bass Radiator. Hierdoor heb je een heel mooi rijk geluid als je muziek via de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker afspeelt.

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker review

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is een bluetooth speaker met meer power. Het heet dan ook niet voor niets de PartyBox. De bluetooth speaker is voorzien van ingebouwde verlichting die mee oplicht met de muziek die gedraaid wordt. Verder heeft de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker een USB aansluiting, een gitaar- en microfoon aansluiting en kun je apparaten via bluetooth verbinden. Het is een relatief compacte bluetooth speaker en weegt 9.7 kg. De ingebouwde batterij is goed voor 12 uur luisterplezier. Het geluid van de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker maakt elk feestje een regelrechte hit. De kracht van deze bluetooth speaker is groot genoeg om ook buiten een mooi geluid te bieden. De verlichting van de bluetooth speaker zorgt voor een extra dimensie door de mooie lichtshow.

De JBL Charge Essential Grijs Review

Als bluetooth speaker is de JBL Charge Essential - Grijs een zeer goede en stevige bluetooth speaker. Door het ontwerp is deze water- en stofbestendig. Het is bij de JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth Speaker dus niet nodig om je zorgen te maken over eventueel vuil of water waardoor je speaker kapot zou kunnen gaan. De case van de bluetooth speaker is heel sterk en is zo gemaakt om lange tijd mee te gaan. De accu van de JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth Speaker gaat 20 uur mee en dat betekent dat je lange tijd kunt genieten van muziek waar je ook bent. De JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth Speaker kan daarnaast ook ingezet worden als powerbank. Je kunt dus altijd je telefoon opladen en hoeft niet meer zonder stroom te zitten.

Klaar om een keuze te maken?
Bekijk dan nu alle bluetooth speakers.

© 2022 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten