De JBL Flip Essential review

Beoordeling: (4/5)

De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker: Zorgeloos genieten van muziek aan onder meer het zwembad of strand

De draagbare JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is een zeer fijne speaker om overal mee te nemen om muziek te luisteren. Het geluid van de bluetooth speaker is stereo en kan een kamer vullen. Het is een hele compacte speaker die je makkelijk mee neemt waar je ook naartoe gaat. De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is zo ontworpen dat deze zowel stof- als waterbestendig is. Je hoeft je dus niet druk te maken als je naar het zwembad of het strand gaat. Met een accu van 10 uur heb je genoeg tijd om gedurende de dag van de leukste muziek te genieten. De bluetooth speaker is verder voorzien van een krachtige Bass Radiator. Hierdoor heb je een heel mooi rijk geluid als je muziek via de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker afspeelt.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 0.713 kg
Afmetingen 16.9 x 6.4 x 6.4 cm (b x h x d)
Waterbestendig Ja
Bluetooth bereik 10 meter
Radio Nee
Accuduur 10 uur
Spraakbesturing Nee

De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker in één oogopslag

JBL Flip Essential - Bluetooth Speaker - Grijs

Als bluetooth speaker is de JBL Flip Essential Grijs een van goede kwaliteit. Dit weet je ook als je het merk JBL koopt en dat wordt ook bij deze bluetooth speaker weer bewezen. Het geluid dat de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker produceert is erg goed en is ook rijk aan mooie diepe bastonen. Dit komt doordat er een Bass Radiator toegevoegd is aan de bluetooth speaker. De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is zo ontworpen dat deze zowel water- als stofbestendig is. Dit maakt het een ideale speaker om mee te nemen naar het strand of te gebruiken bij en zelfs in het zwembad. Aangezien deze bluetooth speaker ontzettend licht en compact is, is deze makkelijk mee te nemen in je tas. Je hebt met de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker 10 uur afspeeltijd en dit is genoeg om overdag onder het genot van muziek heerlijk te relaxen. De naam van de bluetooth speaker de JBL Flip, verklapt dat de speaker op beide uiteinden neergezet kan worden waarbij er niets verandert aan het geluid.

Wat vinden we goed aan de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker

JBL Flip Essential - Bluetooth Speaker - Grijs

Je hebt met de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker een accu van 10 uur tot je beschikking. Dit is in de meeste gevallen voldoende om een hele middag naar muziek te luisteren.
 
Het is een groot pluspunt dat de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker water- en stofdicht is. De case is zo sterk dat er niets binnen in kan komen. Je kunt de bluetooth speaker dus met een gerust hart een middag meenemen naar het strand of zwembad. 
 
Het is een lichtgewicht bluetooth speaker die je heel makkelijk mee kunt nemen in je tas. Ook qua formaat is het een kleine bluetooth speaker die eenvoudig in te pakken is. 
 
Je hebt een bluetooth bereik van 10 meter en dat is vaak genoeg aangezien je de speaker en telefoon toch vaak dicht bij elkaar hebt liggen. 
 
Het geluid van de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is goed, wanneer je muziek afspeelt op een laag of midden niveau. De bluetooth speaker produceert een helder en rijk geluid.
 
De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is zo ontworpen dat deze sterk is en daardoor lang mee gaat. Het materiaal dat gebruikt is voldoet aan de IPX7-norm en houdt in dat het van duurzaam materiaal gemaakt is.
 
De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is een betaalbare bluetooth speaker die qua kwaliteit ook aansluit bij de prijs.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

JBL Flip Essential - Bluetooth Speaker - Grijs
De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is een bluetooth speaker die je niet met andere speakers kunt koppelen. Dit is bij sommige JBL speakers wel zo. Je zult dus de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker op zichzelf moeten gebruiken om muziek af te spelen.
 
Het is niet mogelijk om de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker als powerbank te gebruiken. Je kunt dus geen kabel aansluiten om je telefoon of tablet af te spelen.
 
De accu van de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker gaat maar 10 uur mee. Dit is op zich genoeg maar als je echt een hele dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat muziek wilt luisteren, is dit niet genoeg.
 
Als je muziek af wilt spelen, dan is niet bij het hoogste volume niet van topkwaliteit. Het geluid klinkt dan vaak schel.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Accu van 10 uur
 • Waterbestendige behuizing
 • Stofbestendige behuizing
 • Topkwaliteit materiaal
 • Strakke zwarte look
 • Compact
 • Lichtgewicht
 • Goede kwaliteit van geluid
 • Betaalbare bluetooth speaker
Nadelen
 • Bij harder volume accu sneller leeg
 • Minder kwaliteit van geluid bij hoogste niveau
 • Niet via wifi te koppelen
 • Geen radio
 • Accu van maar 10 uur

Advies voor kopers

De JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker is een hele goede speaker die eenvoudig te gebruiken is. Het is een lichtgewicht model met een super sterke duurzame case. Doordat de case zowel stof- als waterbestendig is, is deze goed te gebruiken buitenshuis. Zoals gezegd is de bluetooth speaker een lichtgewicht model en is het ontwerp ook nog eens zeer compact. Je hebt dus weinig ruimte nodig in je tas om deze JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker mee te nemen. De accu van deze bluetooth speaker gaat 10 uur mee. Dit zal in de meeste gevallen genoeg zijn, maar is wel enigszins gelimiteerd. Als gekeken wordt naar de prijs in vergelijking met de kwaliteit, dan is de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker waarbij dit op orde is. Je krijgt waar voor je geld met deze bluetooth speaker.

Conclusie

JBL Flip Essential - Bluetooth Speaker - Grijs

Voor een ieder die een bluetooth speaker wil die makkelijk mee te nemen is en perfect is voor buitenshuis, dan hoef je niet verder te kijken dan de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker. Deze speaker is een lichtgewicht en compacte versie van JBL van goede kwaliteit. Het geluid is goed en prima om muziek af te spelen op het strand of bij het zwembad. De prijs is goed en past ook bij het product. Je weet met JBL dat je betaalt voor kwaliteit en dat is bij de JBL Flip Essential Grijs - Bluetooth Speaker ook zeker het geval.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

JBL Flip Essential - Bluetooth Speaker - Grijs

© 2024 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten