De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker review

Beoordeling: (4.5/5)

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker: Zelf een feestje organiseren met top kwaliteit geluid

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is een bluetooth speaker met meer power. Het heet dan ook niet voor niets de PartyBox. De bluetooth speaker is voorzien van ingebouwde verlichting die mee oplicht met de muziek die gedraaid wordt. Verder heeft de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker een USB aansluiting, een gitaar- en microfoon aansluiting en kun je apparaten via bluetooth verbinden. Het is een relatief compacte bluetooth speaker en weegt 9.7 kg. De ingebouwde batterij is goed voor 12 uur luisterplezier. Het geluid van de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker maakt elk feestje een regelrechte hit. De kracht van deze bluetooth speaker is groot genoeg om ook buiten een mooi geluid te bieden. De verlichting van de bluetooth speaker zorgt voor een extra dimensie door de mooie lichtshow.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 9.7 kg
Afmetingen 55.1 x 29 x 28.8 cm (b x h x d)
Waterbestendig Nee
Bluetooth bereik 15 m
Radio Nee
Accuduur 12 uur
Spraakbesturing Nee

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker in één oogopslag

JBL PartyBox 100 - Draagbare Party speaker - Zwart

Hoewel de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker best een grote speaker is, is deze toch draagbaar. Je kunt met deze bluetooth speaker elke samenkomst veranderen in een leuk feestje. De muziek die uit deze bluetooth speaker komt is van hele goede kwaliteit. De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker produceert ook op een heel hoog niveau zeer mooi geluid. De bluetooth speaker is ook voorzien van lichten om een leuke lichtshow te bieden tijdens het afspelen van muziek. Je hebt meerdere mogelijkheden om je apparaten aan de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker te koppelen. De meest eenvoudige manier is via bluetooth. Je hebt een bluetooth bereik van 15 meter en dat is voor een klein feestje meer dan genoeg. De kwaliteit van de muziek die via bluetooth wordt afgespeeld is van goede kwaliteit.

Wat vinden we goed aan de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker

JBL PartyBox 100 - Draagbare Party speaker - Zwart

Met de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker heb je een bluetooth speaker met een batterij van 12 uur tot je beschikking. Je kunt dus een hele dag muziek luisteren zonder dat de batterij leegloopt.
 
De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker heeft een USB ingang. Hier kun je je usb kabel inpluggen om je telefoon op te laden. De accu is van zo’n niveau dat je zowel muziek kunt luisteren als apparaten kunt opladen. 
 
De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is van kwaliteitsvol materiaal gemaakt en is zo ontworpen dat deze jaren mee kan. 
 
De bluetooth speaker is relatief compact voor de kracht en het geluid dat het brengt.
 
Het is mogelijk om een lichtshow tijdens het afspelen van muziek via de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker te laten lopen. Dit geeft een extra dimensie aan je feestje.  
 
De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is een zeer eenvoudig te gebruiken speaker. Het is in principe plug and play. 
 
De draadloze bluetooth speaker heeft een bluetooth bereik van 15 meter. Je kunt dus 15 meter weglopen van de speaker en nog zal de muziek af blijven spelen.   
 
JBL is een enorm gewaardeerd merk die topkwaliteit producten op de markt brengt en daar is de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker er zeker 1 van. De kwaliteit van het geluid is heel hoog en ook op harder volume blijft deze kwaliteit zeer goed.   
 
Voor de kwaliteit die je krijgt bij de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is deze relatief betaalbaar. Vergeleken met andere draagbare bluetooth speakers moet je wel wat dieper in de buidel, maar deze is dan ook een stuk groter.  
 
Het is ook mogelijk om de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker als powerbank in te zetten. Via de USB-poort kun je elektronische apparaten opladen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

JBL PartyBox 100 - Draagbare Party speaker - Zwart
Hoewel de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker een aansluiting voor een microfoon heeft, wordt er geen microfoon bij deze bluetooth speaker geleverd. Deze zul je dus apart erbij aan moeten schaffen.
 
Het is een best zware draagbare bluetooth speaker met bijna 10 kg. Het zou handiger zijn als er wieltjes onder zouden zitten of een tas bij geleverd werd.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Accuduur van 12 uur
 • Sterke behuizing
 • Makkelijk te bedienen
 • Duurzaam apparaat
 • Leuke lichtshow
 • Relatief compacte speaker
 • Zeer goede kwaliteit van geluid
 • Relatief betaalbare bluetooth speaker voor productgroep
Nadelen
 • Bij harder volume accu sneller leeg
 • Best zware draagbare bluetooth speaker
 • Niet via wifi te koppelen
 • Geen radio
 • Geen spraakbesturing
 • Geen microfoon bijgeleverd

Advies voor kopers

De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is een zeer goede bluetooth speaker die perfect is als je graag kleine feestje wilt organiseren. Het geluid van deze bluetooth speaker is van hoge kwaliteit en blijft ook bij hoge volumes op een zeer goed niveau. Het is een bluetooth speaker die goed te gebruiken is buitenshuis. De JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker is ook voorzien van lampen die tijdens het afspelen van muziek een leuke lichtshow kunnen verzorgen. Dit geeft je feestje net dat beetje extra’s zonder dat je hiervoor allerlei lampen op moet hangen. De bluetooth speaker is met bijna 10 kg wel een zware speaker, maar is toch compact gebouwd. Het is op verschillende manieren mogelijk om apparaten aan te sluiten op de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker. Er is een microfoon en gitaar ingang, maar ook een USB-poort om bijvoorbeeld je telefoon aan te sluiten. Je telefoon wordt dan ook direct opgeladen via de USB-poort. Muziek afspelen via bluetooth is zeer eenvoudig met de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker.

Conclusie

JBL PartyBox 100 - Draagbare Party speaker - Zwart

Hoewel de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker een best zware bluetooth speaker is, is deze relatief makkelijk mee te nemen. Dit komt omdat deze wel compact ontworpen is en dus niet mega groot is. Het geluid is goed en ook als je de muziek harder zet, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Als je een bluetooth speaker zoekt waarmee je zowel binnen als buiten een leuk feestje kunt organiseren, dan is de JBL PartyBox 100 Zwart - Draagbare Party speaker een hele goede keuze.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

JBL PartyBox 100 - Draagbare Party speaker - Zwart

© 2023 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten