De JBL Xtreme 2 review

Beoordeling: (4/5)

De JBL Xtreme 2: Een hoogwaardige bluetooth speaker met topkwaliteit geluid

Wanneer je een echt goede bluetooth speaker wil en je daar best wat geld voor neer wilt leggen, dan is de JBL Xtreme 2 het waard om eens te bekijken. Deze speaker is namelijk een echt goede bluetooth speaker met topkwaliteit. Je betaalt er wel een flink bedrag voor maar hebt dan wel een speaker van zeer hoge kwaliteit van een hoog aangeschreven merk. De JBL Xtreme 2 is een ideale speaker om mee te nemen naar het park, het strand of als je een weekendje weggaat. Aangezien deze JBL Xtreme 2 een waterbestendige behuizing heeft, hoef je niet bang te zijn als je bij het water komt dat deze kapot gaat. Je hebt daarnaast de beschikking over een accu van 15 uur waarmee je lange tijd kunt genieten van de mooiste muziek.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 2,4 kg
Afmetingen 28.8 x 13.6 x 13.2 cm (b x h x d)
Waterbestendig Ja
Bluetooth bereik 15 meter
Radio Nee
Accuduur 15 uur
Spraakbesturing Ja

De JBL Xtreme 2 in één oogopslag

JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker

De JBL Xtreme 2 is een echt goede bluetooth speaker die je perfect met je mee kunt nemen waar je ook heen gaat. Doordat de behuizing van de JBL Xtreme 2 van zeer hoogwaardig materiaal gemaakt is, zal deze niet snel kapot gaan. Daarnaast is deze ook nog waterbestendig en kun je de speaker dus ook prima bij het zwembad of het strand gebruiken. Je kunt de JBL Xtreme 2 gewoon via bluetooth koppelen en ook via de JBL app eenvoudig koppelen. Het is ook mogelijk om met het JBL Connect Plus systeem meerdere speakers aan elkaar te koppelen. Zo kun je een mooi surround systeem creëren wanneer je dit wilt. De accu van de JBL Xtreme 2 gaat daarnaast tot 15 uur mee. Je kunt dus urenlang genieten van muziek wat zeer helder en mooi uit de bluetooth speaker komt. 

Mocht je van plan zijn een bluetooth speaker aan te gaan schaffen, is het belangrijk voor jezelf te bedenken hoeveel je hier aan uit wilt geven. Je kunt namelijk voor een goedkopere bluetooth speaker gaan, maar dan lever je wel in op kwaliteit. Het geluid wat uit een wat duurdere bluetooth speaker komt, is namelijk veel beter en zo kun je optimaal de mooiste nummers draaien. De JBL Xtreme 2 is een bluetooth speaker van hogere kwaliteit waar je dan ook wat meer voor moet betalen. 

Wat vinden we goed aan de JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker

De JBL Extreme 2 heeft een accu van maar liefst 15 uur. Hierdoor gaat deze lang mee en hoef je je niet druk te maken dat de batterij snel leeg is.
 
Ook is de behuizing van de JBL Xtreme 2 van top materiaal gemaakt en is waterbestendig. Het is zelfs moeilijk deze bluetooth speaker onder water te dompelen. Het is dus ideaal deze speaker op het strand te gebruiken. 
 
Het is heel handig dat je deze JBL Xtreme 2 zowel via bluetooth kunt connecten en deze ook nog een 3.15mm jack ingang heeft. Zo kun je dus ook een apparaat aansluiten dat geen bluetooth heeft. 
 
Door de zwarte kleur heeft deze een mooie strakke look.
 
Deze JBL Xtreme 2 is mooi compact. Hierdoor is deze zeer eenvoudig overal mee naartoe te nemen. 
 
Ook is de JBL Xtreme 2 te besturen met spraak. Dit is dankzij de spraakbesturing. Zo hoef je dus niet de bluetooth speaker zelf of je gekoppelde apparaat aan te raken om deze te bedienen. 
 
De JBL Xtreme 2 heeft een heel mooi stereo geluid met een diepe bass. Daarnaast kan je de speaker ook mooi hard zetten. 
 
Het is ook mogelijk om de JBL Xtreme 2 als powerbank te gebruiken. Je kunt dus prima je smartphone op de speaker aansluiten en deze zo opladen. Je accu van 15 uur wordt dan natuurlijk dan wat minder, maar het is wel ideaal dat dit mogelijk is. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker
Bij een harder volume gaat de accu eerder leeg. 
 
Met zijn prijs is dit best een dure bluetooth speaker.
 
Het is niet mogelijk om de JBL Xtreme 2 via wifi te koppelen. Dit was makkelijker geweest als je er meerdere op elkaar wilt aansluiten. Het voordeel daarvan is dan wel weer dat als de wifi wegvalt dat de speakers nog steeds gewoon geconnect zijn.
 
Je hebt niet de beschikking over een radio via de JBL Xtreme 2. Je zult dus altijd via een ander apparaat muziek moeten luisteren op de JBL Xtreme 2. 
 
Met 2.4 kg is dit best een zware bluetooth speaker.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Accuduur van 15 uur
 • Behuizing van topkwaliteit
 • Waterbestendig
 • Ook een 3,15 mm ingang
 • Strakke look
 • Compact
 • Spraakbesturing
 • Top geluid
 • Ook inzetbaar als powerbank
Nadelen
 • Bij harder volume accu sneller leeg
 • Dure bluetooth speaker
 • Niet via wifi koppelen
 • Geen radio
 • Zware bluetoothspeaker

Advies voor kopers

Op het moment dat het tijd is voor een nieuwe bluetooth speaker is het goed voor jezelf te bedenken wat je budget hiervoor is. De meeste duurdere bluetooth speakers verschillen met de goedkopere versies in accuduur en kwaliteit van het geluid. Door een prijzige speaker te pakken, is de kwaliteit van het geluid waarschijnlijk beter en kun je de muziek horen op de manier dat de artiest het bedoeld heeft. Dit is het geval bij een bluetooth speaker als de JBL Xtreme 2. Je betaalt wat meer, maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug. 

Conclusie

JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker

De JBL Xtreme 2 is een zeer strakke bluetooth speaker die wel wat aan de zware kant is, maar verder wel enigszins compact is. Doordat de behuizing van zeer goede materialen gemaakt is, is deze speaker waterbestendig en is deze ook nog eens zeer stevig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel kapot gaat en daarnaast kun je de JBL Xtreme 2 ook nog eens gewoon onder water dompelen zonder dat dit schade veroorzaakt. Het geluid wat uit de JBL Xtreme 2 komt is van topkwaliteit en dankzij de accu van 15 uur heb je de mogelijkheid lang naar muziek te luisteren. Wanneer je wat meer geld over hebt voor een topkwaliteit bluetooth speaker dan is de JBL Xtreme 2 echt de speaker voor jou. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker

© 2023 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten