Harman Kardon Go + Play review

Beoordeling: (4.5/5)

De Harman Kardon Go + Play: Een bluetooth speaker met zeer krachtig geluid

Voor een krachtige speaker die je hele kamer met mooie muziek kan vullen, is de Harman Kardon Go + Play alles wat je zoekt. Deze bluetooth speaker heeft 4 drivers die krachtig genoeg zijn om je topgeluid te leveren in een grotere ruimte. De ingebouwde subwoofers zorgen dan weer voor mooie diepe bastonen. Deze bluetooth speaker heeft een accuduur van 8 uur en is daarmee prima om mee te nemen voor een weekendje weg. Je zult dan wel de lader mee moeten nemen, maar je kunt voor een aantal uur prima muziek luisteren met deze bluetooth speaker. Deze Harman Kardon Go + Play heeft ook een usb poort en hiermee kun je eenvoudig je telefoon opladen. Het is ook mogelijk om met deze bluetooth speaker te telefoneren en jullie zullen elkaar goed kunnen verstaan dankzij de echo- en ruisonderdrukking.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 4,88 kg
Afmetingen 50 x 24 x 23 cm (b x h x d)
Waterbestendig Nee
Bluetooth bereik 10 meter
Radio Nee
Accuduur 8 uur
Spraakbesturing Nee

De Harman Kardon Go + Play in één oogopslag

Harman Kardon Go+Play Zwart - Draadloze Bluetooth Speaker

De Harman Kardon Go + Play is een best zware bluetooth speaker die een handig handvat heeft waar je deze aan mee kunt nemen. Je haalt met deze bluetooth speaker wel een speaker in huis die geluid produceert van zeer hoge kwaliteit. Dit komt door de 4 drivers die in de Harman Kardon Go + Play zitten en de 2 ingebouwde subwoofers maken het helemaal compleet. Het volume van deze bluetooth speaker kan hard en is daarom geschikt voor een feestje of een open plek. De Harman Kardon Go + Play is niet waterbestendig en voorzichtigheid is daarom geboden met zand en water. Zowel zand als water kan de kwaliteit van de speaker aantasten en deze is dan niet zomaar weer schoon te maken. Het is mogelijk om speakers die hiervoor geschikt zijn te koppelen met de Harman Kardon Go + Play en zo een nog groter volume te creëren.

Wat vinden we goed aan de Harman Kardon Go + Play

Harman Kardon Go+Play Zwart - Draadloze Bluetooth Speaker

Je hebt de beschikking over een accu van 8 uur bij de Harman Kardon Go + Play en deze kun je dus prima meenemen om muziek af te spelen. 
 
De behuizing van de Harman Kardon Go + Play is van hoogwaardig materiaal en dat maakt dat het een zeer stevige speaker is.
 
Het ontwerp van de Harman Kardon Go + Play is uniek en de combinatie met het roestvrijstalen handvat geeft deze een zeer stoere look. 
 
Dankzij het handvat kun je deze bluetooth speaker gewoon meenemen waar je ook heengaat. 
 
Het is mogelijk de Harman Kardon Go + Play te koppelen met andere speakers om meer volume te realiseren. 
 
Het geluid van de Harman Kardon Go + Play is echt van topkwaliteit. Dit komt omdat deze is voorzien van 4 drivers en 2 subwoofers. Het geluid heeft daardoor hele mooie diepe bastonen en zo komt er loepzuiver geluid uit de speaker. 
 
De bediening van de Harman Kardon Go + Play is heel simpel. De kopjes hiervoor zitten bovenop de speaker.  
 
De Harman Kardon Go + Play is ook in te zetten als powerbank. Via de usb poort kun je eenvoudig andere apparaten opladen met de bluetooth speaker. 
 
Je kunt met een 3.15mm jack kabel ook muziek afspelen op de Harman Kardon Go + Play. Dit is wel zo handig als je een apparaat hebt wat geen bluetooth heeft. 
 
Het is mogelijk via de speaker handsfree te bellen. Je zult elkaar goed kunnen verstaan dankzij de ruis- en echo onderdrukking.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Harman Kardon Go+Play Zwart - Draadloze Bluetooth Speaker
Bij een hoger volume zal de accu sneller leeglopen. 
 
De Harman Kardon Go + Play is een prijzige bluetooth speaker en kost €189,-. Dit is best wat geld, maar je hebt dan wel een bluetooth speaker van zeer goede kwaliteit. 
 
Je kunt de Harman Kardon Go + Play niet met je stem besturen. Je zult dus altijd het gekoppelde apparaat of de speaker zelf moeten aanraken om deze te bedienen. 
 
Het is niet mogelijk de Harman Kardon Go + Play via wifi te koppelen. 
 
De Harman Kardon Go + Play is te koppelen met andere speakers, maar dit kan alleen als deze speakers hier ook geschikt voor zijn. 
 
Er zit geen radio functie op de Harman Kardon Go + Play. Je zult dus als je radio wilt luisteren dit moeten streamen vanaf een ander apparaat. 
 
De powerbank functie zorgt er wel voor dat je accuduur van 8 uur korter zal worden.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Accuduur van 8 uur
 • Behuizing van kwaliteitsmateriaal
 • 3,15mm ingang
 • Met andere speakers koppelen
 • Uniek design
 • RVS handvat om de speaker mee te nemen
 • Simpele bediening
 • Topkwaliteit geluid
 • Telefoneren via de speaker
Nadelen
 • Accu sneller leeg bij hoog volume
 • Dure speaker
 • Niet waterbestendig
 • Niet via wifi te koppelen
 • Geen radio
 • Geen spraakbesturing
 • Koppelen alleen met geschikte speakers
 • Powerbank functie verkort accuduur

Advies voor kopers

Als je een nieuwe bluetooth speaker wilt, kun je aan de belangrijkste kenmerken al snel zien of de speaker ook echt wat voor je is. Voor je er 1 gaat kopen, zul je moeten bedenken wat je precies van de bluetooth speaker verwacht. Wil je een topkwaliteit speaker zoals de Harman Kardon Go + Play dan zul je hiervoor wat dieper in de buidel moeten tasten. Je krijgt er dan wel topkwaliteit geluid voor terug en nog veel meer extra functies. 

Wanneer je een bluetooth speaker gaat kopen, zou je voor jezelf een lijstje kunnen maken wat je wilt dat de bluetooth speaker kan. Zo kun je makkelijk een selectie maken van de verschillende speakers die er te vinden zijn. Dan is natuurlijk de prijs van de speaker ook belangrijk. Ga je voor een goedkopere speaker of juist voor een duurdere? Het verschil tussen de 2 zit in de kwaliteit van het geluid en hoe lang de batterij meegaat. Als je naar de Harman Kardon Go + Play kijkt, is dit een speaker van zeer hoge kwaliteit, maar is deze ook duurder. De accuduur van deze speaker is 8 uur en dit is prima als je op locatie muziek af wilt spelen. 

Conclusie

Harman Kardon Go+Play Zwart - Draadloze Bluetooth Speaker

De Harman Kardon Go + Play is zoals gezegd een dure bluetooth speaker, maar je haalt hiermee wel heel goed geluid in huis. Dankzij de technologie binnenin de speaker kan deze veel geluid produceren en is de Harman Kardon Go + Play ook geschikt om te gebruiken tijdens een feestje. Aangezien de speaker niet waterbestendig is, is het wel van belang voorzichtig te zijn met water en zand. Dit is namelijk niet zo makkelijk eruit te krijgen en kan de kwaliteit van het geluid aantasten. Als je wat meer uit wilt geven voor een speaker dan is de Harman Kardon Go + Play die te koop is voor €189,- het geld uiteindelijk wel waard. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Harman Kardon Go+Play Zwart - Draadloze Bluetooth Speaker

© 2024 Beste Bluetooth Speaker, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten